RGS Worcester, Godfrey Brown Theatre

The construction and refurbishment of the Godfrey Brown Theatre, Worcester.

£1.9m

Project Value

Project Duration

Project The Godfrey Brown Theatre building

Location Worcester

Client RGS

Project Description The works comprised the full refurbishment of the existing Godfrey Brown Theatre and backstage areas, alterations and refurbishment of the basement of the attached ancillary accommodation to form boiler rooms, toilets and cleaners stores, alterations and refurbishment of the ground floor of the attached ancillary accommodation to form a new entrance foyer and disabled toilets, alterations and refurbishment of the first floor of the attached ancillary accommodation to form new Studios and Control Booths, a new extension to the north side to form a new entrance area and box office, a new extension to the south side to form a new entrance, drama studio, dressing rooms, green room and ancillary area, together with new pavings, landscaping and extensions to the existing drainage installations.

Project Value £1.9M

Project Duration 52 Weeks

Form of Contract JCT with Quantities & CDP

Design Team Lett & Sweetland Architects, Engineering Services Design Practice , Gwillam Darby Carr, Shire Consulting

Procurement Competitive single stage tender